Die Suche ergab 9 Treffer

von mkeller
07. Dez 2016, 09:41
Forum: Inventory
Thema: Problem with inventory agent
Antworten: 3
Zugriffe: 2005

Problem with inventory agent

Hi, We have a problem on a couple pc's that the inventory agent doesn't run (error 0xc000007b) Reinstalling the inventory agent does not solve the problem. we have about 300 clients and the problem is on 20+ pc's the rest is functioning normal. does anybody have the same problem and a solution? than...
von mkeller
25. Jan 2016, 11:34
Forum: OS-Installer
Thema: installation windows 10
Antworten: 9
Zugriffe: 5378

Re: installation windows 10

Okay, thanks Hendrik,

I have created a ticket for this.
von mkeller
25. Jan 2016, 10:36
Forum: OS-Installer
Thema: installation windows 10
Antworten: 9
Zugriffe: 5378

Re: installation windows 10

That is my problem.

when i click on the first line (name of the template) then the right pane stay's empty don't see anything in the right pane also when i select another template or create a new template the right pane stay's empty....
von mkeller
25. Jan 2016, 10:21
Forum: OS-Installer
Thema: installation windows 10
Antworten: 9
Zugriffe: 5378

Re: installation windows 10

The only thing i can find is in general language,

see attachment
Capture.zip
(28.36 KiB) 221-mal heruntergeladen
von mkeller
25. Jan 2016, 10:16
Forum: OS-Installer
Thema: installation windows 10
Antworten: 9
Zugriffe: 5378

Re: installation windows 10

Hi,

Where can i find that?
In my Configuration --> OS Installer is don't see it.

See attachment
Capture.zip
(28.19 KiB) 229-mal heruntergeladen
von mkeller
25. Jan 2016, 09:48
Forum: OS-Installer
Thema: Problem with subdepot after upgrading to 16.0.2
Antworten: 3
Zugriffe: 2227

Re: Problem with subdepot after upgrading to 16.0.2

Hello Hendrik,

Yes i made a support call (nrT121488) and the pxe log is sent to support.
but not a solution yet.

br
Marco
von mkeller
25. Jan 2016, 09:44
Forum: OS-Installer
Thema: installation windows 10
Antworten: 9
Zugriffe: 5378

Re: installation windows 10

Hello Hendrik, Thanks for your response! I have one OS package imported and that is the on in the template, i don't have another option to chose in the template. The imported version is the enterprise version. but when i look at the pxe log i see it is copying win10 x64 pro en-US SP0. here is the px...
von mkeller
22. Jan 2016, 15:49
Forum: OS-Installer
Thema: Problem with subdepot after upgrading to 16.0.2
Antworten: 3
Zugriffe: 2227

Problem with subdepot after upgrading to 16.0.2

Hello, I have a problem after updating to version 16.0.2 before the upgrade everything runs fine but because we would like to go windows 10 I had to do the upgrade. Now the clients connects all to the master depot server when booting with PXE instead of picking the local subdepot for the download. I...
von mkeller
22. Jan 2016, 15:42
Forum: OS-Installer
Thema: installation windows 10
Antworten: 9
Zugriffe: 5378

installation windows 10

Hello, i'm running Matrix42 version 16.0.2 I have imported windows 10 and created a new EPE with the kernelparameter ramdisk_size=524288 and created a template for the OS Now when i start a client with pxe the installation is started the os is copied and after the reboot i get the message to select ...

Zur erweiterten Suche