PXE and DHCP on same server

Antworten
Blue407
Beiträge: 9
Registriert: 21. Jun 2011, 16:15
Kontaktdaten:

PXE and DHCP on same server

Beitrag von Blue407 » 21. Jun 2011, 16:19

Hi Guys

We have just been given Empirum by our Austrian Head Office, they have installed and configured the server.
This server already has a DHCP server running on it for our network.

PXE boot from a client is not working, not getting an os.ini file.

I think it may be a problem with DHCP/PXE being on same server.

Any suggestions on fixing this?

Any help, advice, suggestions gratefully appreciated!!

Benutzeravatar
Hendrik_Ambrosius
Moderator
Moderator
Beiträge: 7409
Registriert: 13. Dez 2004, 23:10
Wohnort: Adendorf/Lüneburg

Re: PXE and DHCP on same server

Beitrag von Hendrik_Ambrosius » 21. Jun 2011, 21:49

If you get a missing OS.INI error message you are already beyond the PXE-boot.
Check the directory empirum\empinst\wizard\os\auto on your depot server:
Is there a directory for the PC you want to install containing an OS.INI file (directory name = last 8 digits of the MAC address)?
If not the client has not been activated properly in the Empirum Management Console (activate / os installation os.ini) or the sync of the OS.INI files from the master server does not work => contact your head office.
Hendrik Ambrosius / Senior Consultant
Mobile: +49 172 408 4447 | hendrik.ambrosius@matrix42.com
Matrix42 AG | Elbinger Straße 7 | 60487 Frankfurt am Main | Germany | www.matrix42.com

Disclaimer: I participate in this forum on a voluntary basis. Views expressed are not necessarily those of Matrix42 AG or of the support team.

Antworten

Zurück zu „Miscellaneous“

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 1 Gast